TERKINI DARI SINI

Thursday, July 23, 2009

Bersama LTKS dan JKM KTDI23 Julai 2009 : Siri Kempen ketiga Jawatan kuasa bertindak UTM Zon Larangan bonceng hari ini berlangsung di Kolej Tun Dr Ismail.

Pengerusi Badan bertindak memulakan kempen tersebut setelah selesai menunaikan solat maghrib dengan memberikan sedikit tazkirah atau pengisian ringkas berkenaan dengan kempen UTM Zon Larangan Bonceng.

Sesi perbincangan bermula selepas isyak di antara jawatankuasa pusat UTM Zon Larangan Bonceng bersama Pimpinan Kolej Tun Dr Ismail. Antara pimpinan mahasiswa KTDI yang turut sama dalam perbincangan tersebut ialah Bendahari JKM KTDI, Saudara Muaz, Pengerusi Lajnah Tarbiyah dan Kepimpinan Surau (LTKS),Saudara Abd Hadi dan timbalan pengerusinya Saudara Mahazmi.


Dalam sesi perbincangan dan penerangan ringkas yang berlangsung hampir setengah jam, kata sepakat telah dicapai apabila Saudara Muaz yang mewakili Kepimpinan Mahasiswa di Kolej Tun Dr Ismail menyatakan persetujuan untuk bergabung dalam Jawatankuasa Ini.

Saudara Abd Hadi juga turut menyatakan bahawa beliau akan cuba sedaya upaya untuk menggerakkan mahasiswa KTDI untuk menyokong agenda menjadikan UTM sebagai kawasan Larangan Bonceng.

Siri kempen yang dijalankan menunjukkan bahawa mahasiswa khususnya barisan kepimpinan yang ada di setiap kolej menyokong usaha ini dan berharap agar ianya berjaya dilaksanakan. Sekian. MyLPM.

No comments:

Post a Comment